Thursday, April 9, 2009

ape maksud LOL?

aku sering melihat orang menulis.

pabila tiba dihujung ayat, pasti ada 'LOL'..

apa tu?

mungkin bahlol..
lolipop.

ntah.
aku jua keliru waktu itu.

setibanya aku sudah tau akan kebenaran.

kegunaan perkataan ini sering menjadi bahan ketawa aku.








LOL itu - Laugh Out Loud.

knp nk guna shortform perkataan ni kalau tak tahu maksud?


hahahaha

ksian...

17 comments:

  1. dan juga bermaksud

    LOL - Lots Of Love

    haha..tapi kebanyakan mesti

    maksudkan Laugh Out Loud...

    yang peliknye...kadang²

    di'orang' tu cite x la

    klaka sangat...ape yang

    di'orang' tu ketawakan

    kuat²....aneh...

    ReplyDelete
  2. hurm macam mane plak ngn LMAO.
    ?

    ReplyDelete
  3. huhuu lmao?
    laugh my ass out kowt?
    huhu

    ReplyDelete
  4. LMFAO : laugh my fckin ass out
    ROFL : Rollin on floor laughin
    BRB : bee rite back

    patut ada buat satu website utk trgkan pasal sjortform2 ni ahhahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  5. ngee...
    lawak jep...
    thanks kureen.. :-)

    ReplyDelete
  6. haha. i pun pnah terkonfius jgak dulu,haha.

    ReplyDelete
  7. lmao lagi beshn..btw..
    im unisel shah alam.y?

    ReplyDelete
  8. hahah intan saari...akak suke OMK...lol :))

    ReplyDelete
  9. LOL = lord of lucifer... jangan main2 mende ni

    ReplyDelete
  10. So ? Aku sikit pon tak percaya lol . Wei Lol ade Maksud lain la . Kau ingat lucifer Our Load tu ke lol . Bodo taktau maksud Lain takpyh la Nak Buat page macm acah acah tahu lol

    ReplyDelete
  11. So ? Aku sikit pon tak percaya lol . Wei Lol ade Maksud lain la . Kau ingat lucifer Our Load tu ke lol . Bodo taktau maksud Lain takpyh la Nak Buat page macm acah acah tahu lol

    ReplyDelete